Tartalmas és sikeres tanévet zártunk a Szent Balázs Alapítványnál! Önkénteseinkkel együtt számos értékes programot valósítottunk meg: konferenciát szerveztünk, prevenciós foglalkozásokat tartottunk négy iskolában, segítettünk egy marosvásárhelyi idősek otthonában az ápolói feladatok ellátásában, és mosolyt csaltunk az ott lakók arcára. Ezen kívül a Többletelő estjeink keretében különböző témákban szerveztünk beszélgetéseket: beszélgettünk a mentális egészség fontosságáról, az etnikai sajátosságok szerepéről a gyógyításban, az itthon maradásról, a pályakezdés kihívásairól és a család-szakma egyensúlyról.

Csütörtökön munkatársainkkal és az alapítvány kuratóriumának tagjaival ünnepeltük meg ezeket az eredményeket. Hálásak vagyunk munkatársainknak, akik valódi közösséggé kovácsolódva hozzájárultak ahhoz, hogy jobbá tegyük közösségünk életét, és hasznos része lehessünk Marosvásárhely civil szférájának.

Köszönjük a kuratóriumnak a szakmai támogatást, a kreatív ötleteket és a bátorítást. És külön köszönet támogatóinknak és partnereinknek, akik lehetővé teszik, hogy ezek a programok megvalósuljanak.

A megérdemelt pihenés után pedig jöhet az újabb tervezés és a következő kaland!