Események

06.28.
XX. Kardiológiai találkozó
Egészségügyi szakembereknek szóló programokEgyetemi hallgatóknak szóló programok
Idén immár huszadik alkalommal kerül megrendezésre a kardiológiai találkozó, amelyen prof. Dr. Zámolyi Károly és meghívott vendégei osztják meg az aktuális év kardiológiai újdonságait és személyes szakmai tapasztalataikat. Az eseményre minden érdeklődőt szeretettel várnak, hiszen az előadások során értékes ismeretekhez juthatnak a résztvevők.
06.28.
A betegegyüttműködés javításának lehetőségei. Alacsony intenzitású pszichológiai intervenciók gyakorlata krónikus ellátás területén
Egészségügyi szakembereknek szóló programok
A tréning kiscsoportos formában, interaktív módon fog zajlani, a résztvevők tapasztalatait és az általuk hozott problémás eseteket is felhasználva.

KORÁBBI ESEMÉNYEK

06.07.
IV. Magyar Erdélyi Diabetológiai Találkozó
Egészségügyi szakembereknek szóló programok
Idén június 7-9 között a Szilágy megyei Sztánán kerül megszervezésre. A találkozó az információ átadás és szakmai továbbképzés mellett lehetőséget biztosít szakmai kapcsolatok kialakítására, ápolására, közös problémák megtárgyalására, illetve a szabadidős tevékenységek sem maradhatnak el. Mindez idén is egy nyugodt, festői környezetben, baráti hangulatban történik. Szeretettel várunk minden kollégát!