2024. május 11.-én alapítványunk részt vett a XXI. „Együtt a közösségért” civil szervezetek vásárán, amelyen 31 civil szervezet képviseltette magát. Munkatársainkat három lelkes önkéntes is elkísérte, hogy segítsék tevékenységünket és bemutassák munkánkat az érdeklődőknek.

Alapítványunk sátránál az érdeklődők kipróbálhatták az újraélesztést önkénteseink segítségével, ami nagy népszerűségnek örvendett. A gyerekek egészségnevelő játékokkal ismerkedhettek meg, míg a szülőknek bemutattuk alapítványunk tevékenységi köreit. Különösen nagy érdeklődés övezte iskolai prevenciós programjainkat, amelyek iránt pedagógusok és szülők is érdeklődtek.

Örömmel találkoztunk olyan diákokkal is, akik korábban önkénteseink voltak vagy részt vettek programjaink egyikén. Ezek az újra felvett kapcsolatok megerősítik számunkra, hogy munkánknak hosszú távú hatása van a közösségben.

Alapítványunk számára különösen fontosak az ilyen események, hiszen lehetőséget nyújtanak arra, hogy találkozzunk olyan emberekkel, akik szívesen lennének önkénteseink a jövőben, vagy ajánlanák programjainkat iskoláknak és osztályoknak.