Evenimente viitoare

06.28.
A XX-a Întâlnire de Cardiologie
Programe pentru profesioniștii din domeniul sănătățiiPrograme pentru studenții universitari
Anul acesta are loc a douăzecea ediție a întâlnirii de cardiologie, unde Prof. Dr. Károly Zámolyi și invitații săi vor împărtăși noutățile din cardiologie ale anului curent și experiențele lor profesionale personale. Toți cei interesați sunt așteptați cu drag la eveniment, deoarece participanții vor dobândi cunoștințe valoroase în timpul prezentărilor.
06.28.
Oportunități pentru îmbunătățirea cooperării pacienților. Practica intervențiilor psihologice de intensitate scăzută în îngrijirea cronică.
Programe pentru profesioniștii din domeniul sănătății
Instruirea va fi realizată în format de grupuri mici, într-o manieră interactivă, folosind experiențele participanților și cazurile problematice pe care le aduc.

Programe

Dimensiuni ascunse - Contextul psihosocial al bolilor

Videoclipul a fost produs de toboz.ro.

Despre fundație

educație în domeniul sănătății

Misiunea Fundației Sfântul Blasius este conservarea sănătății și educația în domeniul sănătății, care este realizată prin pregătirea medicilor și a studenților la medicină, precum și prin abordarea holistică a pacienților.

perspectiva creștină

Prin prisma unei perspective creștine, ne adresăm deficiențelor informative și infrastructurale ale sistemului de sănătate, punând accent pe sprijinirea serviciilor de calitate prin ajutarea profesioniștilor.

informații de încredere

Oferim îndrumare generației mai tinere în dezvoltarea vieții lor profesionale și personale, astfel încât cei care vin după noi să fie sănătoși din punct de vedere fizic și spiritual, devenind astfel și ei înșiși ajutoare.

Contactați-ne!

BIROU
Strada Bolyai nr. 15,
Târgu Mureș
Mureș, România

0739 563 827

szentbalazsalapitvany@gmail.com

CONTACT
NE GĂSIŢI ŞI AICI!