EseményekHírekInformációKonferencia

A Mentális Egészség Konferencia Programja és regisztrálási módja

A járvánnyal is sújtott, gyorsuló világban a gyógyítók mentális higiénéje is veszélyeztetett, hiszen a tűzoltáshoz hasonló munkájuk mellett a saját lelki egyensúlyuk fontossága háttérbe szorul. Az elmúlt időszak különböző kihívásai miatt lenne a legnagyobb szükség a megfelelő felvértezettségre, a biztos alapokra. A koronavírus-járvány miatti elszigetelődés, a magunkban maradás nehézsége a depressziós, szorongásos kórképeket megnégyszerezte.
Ha a járványban ismét megtanultunk kezet mosni, jó lenne rálátást nyerni a lelki-szellemi egészség higiéniájára is. Ezen szükséglet szellemében alakítottuk konferenciánk témáját.
A teljes programot az esemény fényképei között megtalálják!
A Konferenciánk szakmai értékét a Romániai Orvosi Kamara elismeri és a résztvevő (általános orvosi karon végzett) szakorvosok számára 14 EMC biztosít!!!
Jelentkezési információk:
A jelenlegi járványügyi korlátozások miatt a konferencián való részvétel előzetes regisztrációhoz, oltási igazolványhoz kötött. Az alábbi platformon tehetik meg, FEBRUÁR 10-ig, ahol szükséges az oltási igazolvány feltöltése is az érvényes regisztrációhoz: https://forms.gle/pzfuyGs2Qd85PYHC8
A regisztráció biztosítja a belépést a konferencia előadásaira, a rendezvény teljes időtartama alatt. Viszont a műhelymunkákon (workshop) való részvétel további jelentkezéshez kötött, mivel nagyon limitált a helyek száma és nem tudunk belépést biztosítani minden résztvevő számára.
A workshopokra való jelentkezés e-mail formájában fog történni, melyet a február 10-ig beregisztrált személyeknek küldünk el február 11-én, ahol majd kiválaszthatják azt a workshopot, amelyen részt szeretnének venni.
További kérdéseikkel forduljanak bátran az alapítvány munkatársaihoz az alapítvány Facebook oldalán vagy e-mailben a következő címen: szentbalazsalapitvany@gmail.com